вторник, 26 януари 2016 г.

Грижа за мазна кожа на La Roche

Здравейте, момичета!

В това студено време, освен да чета книжка, нищо друго не ми се правеше и за това изостанах малко с писането тук. Така обаче имах възможност да използвам нещата, които искам да ви покажа възможно най-дълго.
Днес ще ви разкажа за едни много желани продукти. След като пробвах мостричките и си обещах, че ще си взема и пълноразмерните продукти, се оказа, че дядо Коледа бе прочел желанието ми.
Вече месец използвам гелът за почистване и кремчето, нито едно от двете не ме е разочаровало, нито видях разлика от мострите. (както понякога се случва)Харесва ми тубичката на крема и това, че позволява да се вземе достатъчно количество. Попива веднага и си върши чудесно работата. Пъпки нямам, черните точки са намалели, а кожата на лицето ми е гладка и с равен тен. Нямам търпение да видя как ще се държи през по-топло време.


Гелчето е в стандартна опаковка, удобна, хубаво затваряща се и не позволяваща да излезе голямо количество от продукта, а точно колкото ти е нужно. Разпенва се идеално и въпреки, че не се очаква, изненадата е приятна, измива перфектно. Не усещам опъване, а чистота и гладкост. Една приятелка ми каза и аз не повярвах, но наистина се влюбих в него.И двата продукта се продават в аптеките и поотделно и в комплект.
Искам да кажа, че наистина ми е подарък за Коледа и не, не е от фирмата.

След месец ползване мога да кажа, че нямам забележки. Продуктите оправдаха очакванията ми и за моята мазна и чувствителна кожа се оказаха повече от добри.  

2 коментара:

  1. Аз успях да си взема от мостричките,но първия път след като се намазах с кремчето ми излязоха дребни пъпчици с бял връх по челото,а и като цяло се оказаха прекалено не-хидратиращи за моята кожа,въпреки че кожата ми е смесена към мазна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съжалявам, че така се е получило при теб. При всички случаи е добре факта, че първо си пробвала, а не си взела цяла тубичка.

      Изтриване