сряда, 27 януари 2016 г.

Био флорална вода от синя метличина

Здравейте, момичета!

Вчера имах малък проблем с блога, но вече е решен за щастие. И вече е време да ви покажа любимата ми част от грижата за кожата и очите. След като прочетох една книга, "Винаги шик" там авторката похвали водата от метличина като чудесно средство за уморени очи и грижа за кожата, разбира се веднага я потърсих. Единственото място където я намерих беше в магазина на ZOYA  на цена от 13 лв. (виждам, че в момента е намалена).
Вече е почти на дъното, за това аз доста си я пестя. В началото обаче я ползвах доста, преди нанасянето на крем и вечер, и сутрин, включително и задължително минавах и очите. След това започнах само на очите сутрин. Сега я използвам на цялото лице сутрин, ако няма да излизам и след това нанасям масло от авокадо. Ако ще излизам я използвам отново само на очите.
Влюбена съм завинаги в тази вода. Ароматът ѝ е лек и цветен, на очите се отразява невероятно. Моите сутрин са подпухнали и водата ги освежава и им придава светлина, ако мога така да го опиша. Резултатът е почти веднага след като мина с напоеното памуче. Когато я нанасям на цялото лице, дори и да не сложа крем отгоре, тя не го изсушава, става гладко и някак по сияйно.
Определено обаче най-голям резултат и съм най-щастлива от ефекта ѝ върху очите.

Шишето е пластмасово, тъмносиньо от 200мл. отворът е малък и удобен, капачката е на винт и се затваря добре.
Това е едно от съкровищата, които открих случайно и съм безкрайно доволна, че я взех. 

2 коментара:

  1. Благодаря за препоръката, звучи супер водата и ще си я сложа в списъка с желания. Може ли повече информация и за маслото от авокадо?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Моля, аз наистина съм очарована от нея. Разбира се, че може, подготвям един пост с всички масла, които ползвам.

      Изтриване