понеделник, 23 ноември 2015 г.

С аромат на Коледа или предпазващ крем за ръце и тяло SNB

Здравейте,

Дано тази седмица е по-хубава от предишната, а като гледам времето навън, ще бъде. Няма и помен от вчерашната буря, поне през моят прозорец.
Все още е ноември, но и той бавно се изнизва, а с наближаването на декември, все по-близо е и така обичаната Коледа. Всички знаем, че няма по-хубаво от поводите за радост, а според мен това е най-радостният празник (след рожденият ден, може би).
Защо говоря за Коледа още през ноември?! Защото лосионът, който ще ви представя днес ми напомня за нея.


Миналата зима имах удоволствието да изпробвам кремът с бадем, от който бях очарована, а защо ще ви разкажа днес, понеже това важи с пълна сила и за този.

С аромат на ябълка и канела, кремът пристига с удобна пластмасова опаковка. Затваряща се с щракване на капачката и е сигурно, че няма да изтече. За мен начинът по-който се отваря и използва продукта бе доста странен, защото не бях срещала такъв до сега. Отворът, през който излиза крема е запечатан със силиконово капаче, което трябва да се пробие с нещо остро. Докато открия това беше доста трудно, но важното е, че накрая успях. Помпата, както ми бе обяснено е като асансьор, който не позволява да остава крем в тръбата и да засъхва. Също така позволява да се използва цялото съдържание.Консистенцията е гъста и ароматизирана, канелата обхваща първоначално сетивата и след това остава лек аромат на зелена ябълка. Разнася се сравнително лесно, по-гъст е от лосион, все пак е крем. Попива и не се усеща върху кожата, но е там, за да ни предпазва, каквато е и целта му.
За през нощта е перфектен за дълбоко подхранване.
Все още не е станало много студено, но имаше и такива дни, тогава го слагах на ръцете си преди да изляза, за да ги предпазя от вятъра.
Харесвам такива продукти, защото не се налага да се мия след като го нанеса и да слагам друг крем специално за ръцете.С чиста съвест мога да кажа, че това е един от малкото кремове за тяло, който съм изразходила до край и освен това съм повторила.

Продуктът ми е предоставен от PR, мнението е изцяло мое.

Няма коментари:

Публикуване на коментар