четвъртък, 26 ноември 2015 г.

Предизвикателството: EFFACLAR DUO [+]

Здравейте,

Есента вече си личи, наближава и Декември и настроението леко се повишава. Мисля си за коледни сладки, всяка година си мисля, дано тази и да ги направя.

Днешната публикация ще е за едни продукти, които използвам вече повече от седмица. Знам, че това време не е достатъчно за напълно реално мнение, но е първо впечатление и отговор дали бих си ги закупила.
Първият ден на някой нов продукт е или пълна катастрофа, с реакция на кожата или пълно щастие, с изглаждането ѝ. Да, има и среден вариант, но от първото нанасяне обикновено са в двете крайности, поне при мен. За това мисля, че повече от седмица е достатъчно за проба на продукт и да реша дали е подходящо да инвестирам в него.

Тестерите, които получих са на  EFFACLAR DUO [+] измиващ гел и крем намаляващ несъвършенствата и активно помагащ за предотвратяване на рисковете от остатъчни цветни белези. 
Моето мнение за измиващият гел е, че върши работата си идеално . Гелчето е прозрачно и с малко вода (или мокри ръце) се разпенва в дланите, след което се пристъпва към измиването. Образува лека и нежна пяна, измива добре и не оставя кожата изсушена, а обратното мека и еластична. Вечер се мия с него и не нанасям друго след това, не усещам и нужда да го правя.

Сутрин отново измивам с гела (едно саше ми стига за 2-3 пъти, слагам малко количество, което като се разпени ми е напълно достатъчно) и след него нанасям от крема. Количеството от сашето ми стига за два пъти, необходимо ми е грахово зърно от него за цялото лице. Гел-крема (както го определям аз) е много нежен и се разнася лесно. Попива до няколко минути и оставя кожата гладка и свежа. Определено забелязвам и намаляване на черните точки, за акнето мисля, че ми трябва още време. Ново няма, но и старото още не е изчезнало. 

Със сигурност след като свърша мостричките и при първа възможност ще се сдобия с пълноразмерният продукт на крема.

Няма коментари:

Публикуване на коментар