понеделник, 30 ноември 2015 г.

Писмо до дядо Коледа

Мили дядо Коледа...

От дете не съм писала писмо, но тази година реших да поправя това. Споменът как го правех и колко бях щастлива като ми донесеше желаното нещо, а още повече, когато имаше и изненада, нещо, за което не се бях сетила.Тази година ми хрумна, че мога пак да напиша :) Вече дядо Коледа е друг, но какво от това. А може да се направи и като стена с желания, също като във филма "Тайната". Да напишеш това, което искаш и да го изпратиш към Вселената, а кой знае, тя може и да ти го върне.
Вярвате или не, нищо не губите. Емоцията и вярването, че на Коледа стават чудеса, може да помогне и на вашето чудо.

А направата на коледни сладки е такова щастие. След като видях как, почти си записах рецептата и щом се сдобия с формички, слагам престилката на снежен човек и се залавям за работа. Между впрочем са страхотен, вкусен и весел подарък, за всеки, който ще оцени жеста от стоенето над печката и вложената любов.И не забравяйте (по традиция) трябва да си вземете нещо за у дома.
Колко е вълнуващо като извадя коледните чаши и чинията за украса, покривките, обеците със снежинки <3 Не съм ги виждала цяла година и сега всеки път като ги погледна се усмихвам.Довиждане Ноември!


Няма коментари:

Публикуване на коментар