петък, 20 ноември 2015 г.

Почистващ гел Bioderma Atoderm PP

Здравейте,

Напоследък станах по-активна и се надявам това да се задържи :) Не, че няма за какво да пиша, по-скоро времето е малко.
Днес ще ви покажа един продукт, който пристигна при мен погрешка. Съвсем друго си бях поръчала, но ми объркаха поръчката. Както обичам да казвам всяко зло за добро, така, че не се разсърдих на Parfimo.bg.  Не я върнах, а реших да му дам шанс, особено като предишният ми гел бе на привършване.
Първоначално малко се стреснах щом прочетох, че гелът е подходящ за много суха кожа, но пък много ми хареса това, че може да се използва и като душ гел (който също ми бе на привършване).
Помпичката е много удобна и една ми стига да измия лицето си. Продукта е син и гелообразен, не се разпенва много и отначало ми бе странно, после обаче свикнах, а и видях, че това не пречи на измивните му свойства. Другото, което много ми допада е мириса или по-точно казано липсата на такъв. Ухае на чистичко и е толкова дискретен. Кожата ми е почистена и се чувства добре. Въпреки, че пише, че е за много суха кожа, на моята мазна се отразява доста добре.
Използвах го и като душ гел. За тази цел отива повече количество, но все пак бутилката е от 500мл. така, че :) спокойно може да се използва. Ако сте свикнали обаче с повече пяна, най-вероятно няма да ви допадне.

Гелчето може да бъде закупено ТУК.
Общо казано съм доволна, че стана това объркване, защото никога нямаше да погледна към Atoderm. За чувствителна и суха кожа съм сигурна, че ще е идеален.

П.С.Тази статия е със съдействието на Parfimo.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар