четвъртък, 22 октомври 2015 г.

Грижа за ноктите и устните от SNB

Харесва ми, когато някой търси развитие и го прави. Затова много се зарадвах на това, че от SNB - Стар Нейлз България имат нови продукти. Чудя се защо не са започнали с направата на такива за грижа за лицето, кремове, лосиони, но може би и това ще стане.
Сега наред е хидратацията и грижа както за нокти така и за устни. Особено в студеното и неприятно време навън.


Тези два продукта обещават да се грижат за ноктите, кожичките и устните. И двете имат в състава си облепиха и шеа.


Балсамът за устни е и с какао, известно с добрите си свойства и използвано в доста козметични продукти.Ароматът му е лек и приятен, не е химичен (поне според мен), на какво точно е обаче, ми е трудно да кажа. Нанася се лесно и стои леко на устните, не лепне и няма го неприятното чувство, че имате нещо. Задържа се средно дълго, ако ядем доста бързо изчезва, но това е нормално за мен. Прави устните меки и хидратирани и определено се грижи за тях, особено го забелязах тези дни срещу студеният вятър.

Кремът за кожички и нокти дойде в малко тубичка.


Има достатъчно голям отвор, през който излиза жълт на цвят крем. Мирисът му е също като балсама и той като него е с облепиха, шеа, но тук вместо какао има масло от арган. 


Съвсем малко количество е нужно за всичките нокти. Аз изтисквам малко количество на ръката си и с помощта на пръст разнасям по ноктите, първо на едната ръка, после на другата. Слагам по една точка крем и щом съм сложила на всичките десет, започвам един по един да ги масажирам и втривам продукта. Ноктите ми са сухи и то доста, кремчето ги нормализира и виждам, че стават и по-здрави. 
На опаковката пише да се използва два пъти дневно, аз обаче не правя така. Това означава да съм без лак и затова процедурата я изпълнявам преди да се лакирам като изчаквам да попие хубаво или забърсвам със салфетка, ако нямам нерви или време. 

Накрая ще заключа, че и балсама и крема са едни наистина добри български продукти. И аз се радвам, че успях да ги пробвам и оценя! 

П.С. Продуктите са ми предоставени от PR. Мнението е лично! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар