сряда, 7 октомври 2015 г.

Крем за лице Cien от Лидл


Не знам дали като влизате в Лидл сте се заглеждали някога по козметиката, която продават там, но аз лично не го правех. Не за друго, а защото никъде не бях срещала мнение за тях и залагах на познати имена. 
Докато не ми се наложи да го направя. Трябваше ми крем, бяхме в магазина и аз се огледах в техните продукти.
Погледа ми бе привлечен от това кремче и надписа AQUA. Бях решила, че ще си взема такъв тип крем с идеята, че ще овлажнява много хубаво и не натоварващо кожата ми. За цената си около 3 лв. не се и замислих много. 
Радвам се, че го направих, защото останах много приятно изненадана. 

Кремчето е с лека текстура, ухае много приятно (бих казала, на чисто) и попива още докато го нанасям. Пише, че е за всеки тип кожа, но не знам дали на много суха ще ѝ е достатъчна хидратацията. На моята нормална към мазна (вече) ѝ се отразява перфектно. Не ми дразни кожата и открих една съставка и един ефект, заради които бих си го взимала и пак, и пак. 
Става въпрос за пантенол-а, тази съставка в крема не бях забелязала докато го купувах, но истински се радвам, че присъства. След няколко дневно използване белезите, които имах от стари пъпки избледняха значително, вече почти не се виждат. 
Използвам го сутрин, но след като открих друг търсен от мен крем, ги редувам. Понякога, ако не през деня, нанасям по-голямо количество вечер. 

При всички положения обаче, няма да оставам без него!


2 коментара:

  1. Полезно ревю! Ще го погледна като ходя до Лидл. Купувала съм екфолииращ гел за лице и почистващ гел(мисля че така се водеха). Добре почистваха. Заинтригува ме със заличаването на белезите от пъпки....Дано, ако го намеря, и при мен да подейства така!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, че сподели, определено ще ползвам и тях. Дано ефекта от избледняването на белези и при теб да го има. Всяка кожа си е различна, дано положителното в този крем го има и при други. Ще се радвам да споделиш!

      Изтриване