четвъртък, 15 октомври 2015 г.

Крем за лице Гаранс Мултивитамин

Ще прозвучи смешно, но преди 1-2 години срещнах едно ревю на крем Гаранс лайка. Момичето, което пишеше за него бе очаровано от продукта и аз тръгнах да го търся. Вярвате или не, дали не съм търсила много упорито не знам, но така и не го намирах. Бях го позабравило до миналата година, когато бяхме на гости и там видях няколко кремчета на фирмата. Стопанката на дома имаше Мултивитамин и мисля, че другият беше 7 билки. Веднага пробвах и двата и бях очарована от бързото им попиване (единият вечерта, а другият през деня), неомазняването на кожата и колко гладка става тя след тях. Тогава отново поднових издирването им.


 Не знаете колко се зарадвах, когато ги открих в една аптека на най-долния и скрит рафт. Исках да взема всички от страх, че няма да ги намеря пак :-) Все пак взех само Мултивитамин-а, особено натежа това, че и в него има Пантенол
Кремчето не ме разочарова.

Хареса ми още повече!
Беше затворено със защитно фолио, самият продукт е като гъст крем, който няма никаква опасност да се разлее при пренасяне. Съвсем малко количество ми стига, разнася се лесно, аромата му е приятен и на чисто. Попива бързо, кожата е мекичка. При моята мазна кожа остава съвсем леко усещане като се пипна по лицето. Не е лепкаво, а по-скоро мекичко. Усеща се, че има нещо, но не ме дразни или да причинява зачервявания. Затова този му недостатък за мен е прежалим. Предполагам, че в студените зимни дни няма да е така. 
Определено ще изпробвам и някой от другите разновидности :-) 

Няма коментари:

Публикуване на коментар