четвъртък, 1 октомври 2015 г.

Любими продукти за септември

Не съм писала отдавна и все се каня, че тези публикации ще бъдат по-често и все не ги правя. Причината е в това, че или трябва да се повтарям, или да нямам много за показване. Има месеци, в които освен крем и спирала друг фаворит нямам.Септември обаче беше различен, защо, не знам, но беше. Може би причината е в това, че горещите дни си отидоха и дойде нещо ново. Есента!

Ето кои са и продуктите, които бяха с мен през този месец!

Някои от тях имат ревюта, други не още, но ще има и за тях подробно мнение.

Първият продукт е парфюм на C-THRU, преди години си бях взела същият по препоръка на консултантката и бях очарована. Освен, че е в любимото лилавo, на дъното има кристалчета, които подрънкват всеки път като взема шишето. Аромата за мен е божествен (няма как да го опиша, но във всеки магазин, където го има може да го усетите сами) и остава дъъъълго на дрехите, понякога дори и след като сym ги изпралa.

За тоалетните трици бях споменала ТУК. Ще ги купувам отново и отново!

Вече съм споменавала, че за мен една от най-добрите марки е NUXE, а този лосион е всичко, което търся в подобен продукт. Повече може да прочетете ТУК.

Спиралата е на Римел за нея скоро ще има ревю. С мен е повече от месец и е любимец сред спиралите.

За кремчетата на Гаранс и Сиен ще има отделни ревюта, само колко търсех тези на Гаранс и съм много щастлива, че ги открих. Повече по натам във времето :)

Друг любимец е камуфлажа на Алверде и за него ще има отделно ревю. 

На Алверде имам и летящата пудра :), когато я ползвам всичко около мен е в пудра, но резултата си заслужава. Харесва ми, не е нещо невиждано, но е естествена и лека. Поне за мен!

Хайлайта на H&M е така да го нарека най-големият ми любимец. Частичките са бляскави, но не и крещящо и смешно, а слънчеви. Издържа цял ден и няма никакъв проблем да го сложа и през деня.

На последно място днес, но не и в сърцето ми :) е тази гривничка, която е имитация на прочутите Пандора. Води се, че е със сребърно покритие, освен това мънисто имам и още няколко, от които любимо ми е каляската. Това бяха най-любимите и често използвани неща през септември. 

Пожелавам Ви прекрасен Октомври!

2 коментара:

  1. От къде си намери кремчето Мултивитамин?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От една малка аптека на Пиротска, на спирката на трамваите. Ако ти е добре мога да погледна за адрес. После влязох в една друга в жк. Изток и там имаше :D На най-долния рафт, малко са скрити :)

      Изтриване