петък, 28 август 2015 г.

24 часова нежна грижа за кожата: Nuxe body lotion

Всеки е чувал, ако не и ползвал продуктите на Nuxe, аз съм влюбена в тях.

Най-вече в аромата на сухото олио (от което привършвам трета опаковка) и парфюма, но балсама за устни е моето спасение за сухи устни. Бях използвала и крем за лице за мазна кожа, който също бе прекрасен. Да оставим другото, исках само да опиша нещата, които съм ползвала. Определено, когато имам и най-малка възможност за някой техен продукт не се и замислям.

Този лосион избрах от Parfimo.bg след като те се свързаха с мен с предложение да ползвам техният магазин. Не си поръчвам онлайн, но може да променя това. Лосиона пристигна в кашонче, беше хубаво опакован с онзи пукащ найлон и залепен за дъното на кашона. Защо го описвам ли? Много от Вас сигурно пазаруват онлайн и това не е нещо ново, но за мен беше важно, че се бяха постарали продукта да пристигне при мен невредим.


Да поговорим все пак и за новото ми допълнение към Nuxe колекцията Лосион за тяло Nuxe 24HR Moisturising Body Lotion


Опаковката е 200мл., цената му бе около 20лв. Консистенцията е като на повечето лосиони и това, което най-много ми харесва е моменталното попиване. Кожата ми е суха, но не прекалено и ми идва идеално. След като попие кожата остава мека и хидратирана. Аромата ми е малко странен, свикнала съм с този на олиото и балсама и може би затова. В никакъв случай не е лош, само е различен и необясним. Остава леко да се усеща няколко часа.
Доволна съм и този път не останах разочарована от продуктите на Nuxe.

Вие ползвали ли сте лосиони на марката? 

Няма коментари:

Публикуване на коментар