понеделник, 18 май 2015 г.

Лосион за под душа Nivea Q10 plus

Здравейте, красавици!

Какво слънце грее навън, а всъщност колко е студено. Хич не е пролетно, но реших в блога да цъфнат малко теменужки, докато чакам това да направят тези в саксията. 
Отдавна не съм писала, но задачките не ми оставиха сили и време. Обаче в Инстаграм съм по-редовна :) 

Ето, че дойде време и аз да опитам от прочутите лосиони за под душа. Дам, не се втурнах към тях, когато започнаха да добиват популярност, въпреки, че доста се изкушавах. Бях натрупала достатъчно лосиони за тяло и не ми се виждаше необходимо да имам и такъв.

След това започнаха ревютата от блогърките, които се сдобиха с този продукт. От това, което четох не  бях изкушена :) Мисълта за опасност в банята, това, което повечето пишеха е ефекта на плъзгащите се плочки и нуждата от измиване на банята, за да не се пребие някой. Не, че не си мия банята,  но след всяко къпане ми се виждаше много. Така странях от тези лосиони, докато не се появи този с Q10 за стягане на кожата. Бях намислила с идването на пролетта да си взема лосиона от същата серия и точно тогава се появи и този за под душа. С малко страх и недоверие се сдобих с него. И не съжалявам.
Радвам се, че страховете ми бяха напразни. Лосиона има стандартния за марката аромат. Самият той е с малки масажиращи частички, които помагат за заглаждането на кожата. Аз изсипвам количеството, което ми е нужно (след няколко опита го уцелих, не че, ако прекалиш става нещо фатално, но се усеща, че е повече отколкото ти е необходимо) и с масажиращи движения го нанасям, след като съм се измила със сапун. Докато правя масажа частичките изчезват, изплаквам и съм готова.
Влюбих се в този лосион. От към стягане на кожата (като за без никакви упражнения не очаквайте уау ефект, такъв ще има с упражнения, които мисля скоро да започна) е задоволително, аромата споменах е класика, на мен ми допада. Най-важното за мен бе, че го няма притеснителното за мен хлъзгане след като се изкъпеш. Не знам дали е от плочките или марката си е взела бележка, но този ми страх вече го няма. 
Кожата ми е суха, но не прекалено, лосиона се справя чудесно и я оставя гладка и мека. Най-ми харесва за топлите сезони, взимаш душ, обличаш се и излиташ навън :)
Само да свърши и си взимам нов :) 
Ползвам го от един месец почти всеки ден :) да видим до кога ще ми стигне. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар